top of page

Doba pokoronavirová

Koronavirová krize zcela jistě zasáhla každého. Byla to velmi zvláštní situace, kterou by si jen málokdo dokázal pár měsíců zpět představit. Aktivity BIKE O'Clock jsou z velké části založeny na produkci exhibic BIKE O'Clock SHOW jako doprovodného programu na hromadných akcích, dovedete si proto představit, že se nás tato situace dotkla hodně intenzivně.

S přicházející sezónou začalo rušení akcí, na kterých jsme měli dlouhou dobu dopředu nasmlouvané exhibice. Mnohé z těchto akcí se přesunuly na příští rok a my se moc těšíme na příští, doufejme že už ničím neovlivněnou, sezónu.

Exhibice však nejsou jedinou naší činností, takže jsme se popravdě vůbec nenudili!

V době krize jsme pořádně šlápli do individuální výuky techniky jízdy na kole a jsme nadšení pokroky a pozitivními ohlasy všech našich žáků!

Potřebné info o naší výuce najdete zde na našem webu.












Další naše zaměření je tvorba médií, ať už pro naše potřeby nebo tvorba foto/video materiálu na zakázku.

Pro tyto potřeby jsme využili chvíle klidu a začali pracovat na foto&video produkci BIKE O'Clock MEDIA (zkráceně BOC MEDIA), která už má za sebou prvních několik zakázek. Následovat bude spuštění samostatného webu pro tuto odnož našich aktivit.


Během karantény jsme si střihli několik tematicky laděných videí a fotosetů. Kdo sleduje náš YouTube kanál, mohl narazit například na video "MOUNTAINBIKING AT HOME", které se dostalo na web idnes.cz, do TV reklamy Pivovaru Krušovice a mělo obrovský dosah na Facebooku a Instagramu.

Náš další karanténní počin "Trickshoty na kole" nás dostal do sportovních zpráv na TV Nova do rubriky "Borec na konec" a mimo jiné jej zachytil i Jaro Slávik, který si nás krátce na to pozval do své talentové talkshow BOOYANG TV.


Samozřejmě jsme nezaháleli ani na našem YouTube kanálu a v nedávné době jsme oslavili 10.000 odběratelů, nyní už jsme ve čtvrtině cesty ke druhé desítce!

Rostou nám profily i na dalších sociálních sítích, což je výsledkem neustálé snahy o tvorbu atraktivního contentu.



Každopádně momentálně už jsme se všichni vrátili do poměrně normálního života. Tato koronavirová situace bude mít sice určitý vliv i do budoucna, ale doufejme, že to neomezí nás ani vás - je potřeba se přizpůsobit a brát život s humorem!


Velmi brzy podáme info o tom, kde a kdy odstartujeme letošní sezónu s naší exhibicí BIKE O'Clock SHOW!

Děkujeme, že nás sledujete a těšíme se na setkání a léto plné bikingu a pohody!


Damjan & Ondra



bottom of page