top of page

Naše nové video "No Dig No Shred!"

16 dní stavění, 4 dny točení.

Momenty plné adrenalinu, euforie i nejistoty a strachu.

Kdo si myslel, že postavíme pohodový family trail, ten se mýlil.

Chtěli jsme maximálně využít členitý terén a postavit velmi technický a zábavný trail s několika netradičními překážkami. Povedlo se!


Naše pocity při projíždění BIKE O’Clock LINE jsou absolutně intenzivní. Tenhle trail nedáš „na oči“ a z první.

Stejně jako v životě ani tady nedostaneš nic zadarmo a každou část trailu si musíš zasloužit tréninkem a vybojovat. A o tom to je.

Představujeme vám naše nové video „No Dig, No Shred!“.

Start naší BIKE O'Clock LINE je lehce rozpoznatelný


Jezdci ve videu:

Edit:

Ondra Šenk

Kamera:

Ondra Šenk; Damjan Siriški; Lukáš Eberhart; Patrik Šmíd

Speciální poděkování:

Hudba:

WEARETHEGOOD - "The Dark"


Náš trail BIKE O’Clock LINE, který vyrostl v trailcentru Hanácké Stezky v Mostkovicích u Prostějova, je projekt, na kterém jsme pracovali několik měsíců v průběhu roku 2022.

Se zakladatelem trailcentra Romanem Hájkem jsme vybrali nevyužitou pasáž na Hanáckých Stezkách a na začátku léta jsme se pustili do práce.

Cílem bylo postavit technický a zábavný trail s několika ikonickými překážkami, které budou jezdecky náročné a fotogenické.

Každá z těchto těžkých překážek má i lehčí variantu průjezdu nebo objezdu, a tak si naši BIKE O’Clock LINE budou moct projet i mírně pokročilí jezdci.

Tento trail se vymyká standardu - není to typ trailu, který jde projet napoprvé bez většího úsilí. Každá pasáž a každá překážka je specifická a je nutné ji mít najetou a vědět, co od ní očekávat.


Plynulost jízdy a flow se dostaví až v momentě, kdy má jezdec všechny překážky na trailu dostatečně natrénované a dokáže je účinně napojit.

Na jaře 2023 dojde ke kompletnímu dodělání našeho trailu a uspořádáme společnou otvíračku. V průběhu zimy vznikne i dokument o celém projektu. Těšíme se na ohlasy na naše video „No Dig, No Shred“ a na všechny, které v budoucnu potkáme na naší BIKE O’Clock LINE!

JE ČAS JEZDIT!

bottom of page