top of page

Sobotní uragán na dvou eventech najednou

Sobota 18.7. byla pro nás neskutečně nabitým dnem, kdy jsme se zúčastnili hned dvou akcí.

Městské slavnosti v krásném Týně nad Vltavou hostily naši velkou BIKE O'Clock SHOW s CYKLOworkshopem a na závodě Kolo pro život v Berouně jsme měli na starosti Bike Academy a minishow před pódiem!


První tým ve složení Damjan Siriški a Pepa Kozina zamířil na Kolo pro život do Berouna, kde jsme jezdili se skvělými mladými bikery a bikerkami v Bike Academy zóně. Damjan mimo jiné startoval dívčí kategorii dětských závodů a dostal se do role předjezdce po zadním kole.

Pak došlo i na blok speciálních soutěží a challengí v Bike Academy. Při vyhlášení vítězů jsme se přesunuli k pódiu a pro velmi nadšené publikum vystřihli speiální show, ve které Damjan poprvé předvedl mini-backflip přes laťku.



Druhý tým ve složení Ondra Šenk a Matěj Popelka měli na starosti produkci v Týně nad Vltavou na Vltavotýnských slavnostech.

Na velmi hezkém prostoru u řeky jsme nachystali zóny pro freestyle show a workshop a i přes dopolední zamračené počasí bylo celé odpoledne bez kapky deště a mohli jsme uspořádat 3 exhibice, mezi kterými probíhal CYKLOworkshop. Děti byly nadšené z našich kol Author a ve workshop zóně bylo stále plno.

Na poslední podvečerní exhibici navíc stihla dorazit z Berouna i druhá parta Damjan s Pepou a všichni společně jsme si užili velmi příjemné vystoupení se skvělým publikem, ve kterém padlo hned několik speciálních triků!

V následujících týdnech nás čeká několik skvělých exhibic a workshopů, na které se velmi těšíme!

Jsme moc rádi, že i přes jarní covidománii a restrikce kultura a sport v ČR žije! Děkujeme!

bottom of page